Personeelsfeesten

Wat misschien raar klinkt, maar reuze gezellig is dat wij ook Sinterklaas
personeelsfeesten doen met onze sinterklaasshows van Het Sint-Team.

Kan dat dan.... een sinterklaasshow voor volwassenen?

Jazeker, de ervaring leert ons dat het echt een gezellig feest wordt waar nog lang over wordt nagepraat. De feesten die wij tot nu toe hebben gedaan zijn meer als positief geweest, maar je moet de avond dan ook met een knipoog nemen.

Wij verzorgen de show in samenspraak met U zodat we iedereen erbij kunnen betrekken. En ook verschillende mensen naarvoren kunnen halen of als pispaal gebruiken, heel de avond door. We hebben een show staan, maar met de aanvulling van u over het personeel zullen wij er voor zorgen dat deze avond niet vergeten zal worden. Een volgende bedrijfsfeest zal moeilijk te overtreffen zijn.

Ook verzorgen wij het licht en geluid voordeze avond, onze show die in totaal rond de 1,5 á 2 uur duurt kan aangevuld worden door de muziek extra lang in te huren. Als we dit vroeg tijdig weten kunnen we daar rekening mee houden met het maken van de prijsopgave voor het gezellige sinterklaas bedrijfsfeest. Vaak wordt er op zo`n avond meer gedaan, denk aan iemand die zoveel jaar bij de zaak is, of dat er een personeels lid binnenkort jarig is, dat zijn de leuke momenten voor Het Sint-Team om deze aan te grijpen om het feest nog gezelliger te maken.

Zo hebben we onder andere onze eigen Suggerlips Piet die we meenemen, en natuurlijk hebben we ook onze Schuimpieten.
Met deze karakters en onze goed gebekte Pieten maken we de avond onvergetelijk. De avond kan recht maar ook lekker schuin en tot aan het randje. Nogmaals de avond moet wel genomen worden met een knipoog want dat maakt het juist zo leuk voor een (Sinterklaas) personeelsfeest. Heeft u intresse in een onvergetelijke avond met Het Sint-Team, en uw personeel een avond geven waar nog lang over wordt nagepraat? Stuur dan een bericht via ons contactformulier, en wij zullen zo spoedig mogelijk contact opnemen. Geef wel aan dat het gaat om een personeelsfeest!