Glitterpiet

Glitter Piet is een speciale vrouwelijke Zwarte Piet van Het Sint-Team.

Ze is een piet waar de meeste andere Pieten het erg warm van krijgen.

Bakkers Piet heeft Glitterpiet als eerste en meest favoriete Zwarte Piet van Het Sint-Team op zijn verlanglijstje staan.
Hij is al jaren verliefd op haar, maar vindt het erg moeilijk om dat zo maar tegen haar te vertellen!! Er zijn toch altijd wel Zwarte Pieten bij haar in de buurt en daar wordt Bakkers Piet dan super verlegen van en slaat hij dicht en durft niks meer te vertellen.
Er gingen jaren voorbij dat hij het haar niet durfde te zeggen. Tot vorig jaar. Bakkerspiet trok zijn stoute schoenen aan en toen ging het haar vertellen.
Helaas kwam toen weer Clowns Piet er tussendoor met zijn grappen en Nederlandstalige muziek waar ook Glitter Piet enorm van houdt en dus kon Bakkers Piet het weer niet vertellen en nu weet Glitter Piet tot op de dag van vandaag nog steeds van niets.
Er gaan zelfs geruchten dat Glitter Piet stiekem verliefd is op Disco piet, dit omdat ze een liedje heeft over verliefd zijn en daarin zingt over Mario. Disco Piet heet heel toevallig ook Mario, of zou dat nou toeval zijn???