Allespiet

Wie is Alles Piet? Nou deze piet kan bijna alles!

Daar heeft hij dan ook zijn naam aan te danken.

Als je vraagt: "Alles Piet kan jij een hondje maken van een ballon?", dan pakt hij een ballon en maakt er dan moeiteloos een mooi hondje van.
Maar ik zal jullie eens vertellen waar hij die naam aan te danken heeft. Vroeger en dan praat ik echt toen deze Piet net geboren was wisten de zwarte pieten mamma en zwarte pieten pappa geen naam te verzinnen. Er zijn al zoveel pieten en ze wilde een naam hebben die eigenlijk niemand heeft.

Ze gingen in Spanje bij Sinterklaas langs in het kasteel, samen met de kleine piet, en vroegen aan Sinterklaas of hij een naam wist voor de kleine piet. Na even te hebben nagedacht zei hij, we moeten een naam verzinnen waar deze piet goed in is, dat vonden de Pieten ouders wel wat en ze gingen verschillende testen met hem doen. Eerst lieten ze, hem spelen met een ballon en daar ging hij figuren mee maken, ze gaven hem 3 doekjes en hij toverde deze in 3 ballen. Toen dachten ze misschien kan hij ook wel zingen en ja hoor, dat kon hij ook.

Nu raden jullie het al dat de ouders tegen elkaar zeiden die kleine piet kan echt alles. En zo heeft hij de naam gekregen van Alles Piet.